| FIR a întrebat:

Nu reusesc sa pun subtitrare la un film angryangry daca o adaug cand incepe filmul, subtitrarea incepe inainte sa inceapa ala sa vorbeasca...si am incercat sa o bag in diferite minute si tot nu iese bine... ce sa fac? angryangryangry (am incercat cu mai multe subtitrari luate de pe diferite siteuri)

Răspuns Câştigător
| ♥Băăăăăă♥ a răspuns:

Pai subtitlarile nu sunt bune sunt facute pentru acelasi film dar alt format. trebuie sa te uiti la ce minut si secunda incepe sa iti vorbeasca si cand cauti subtitalarea sa te uiti primele vorbe daca sunt la aceias secunda si minuthee hee bafta[stiu si eu am avut asa problema asta dar am cautat in mai multe locuri si am gasit]

3 răspunsuri:
| gabitza_6878 a răspuns:

Dupa ce pui subtitrarea apasa ctrl+right ( sageata dreapta ) ca sa o ajustezi

| HardcoreCountry a răspuns:

Ia-ti BsPlayer. Acolo ai optiunea sa reglezi tu subtitrarea apasand pe CTRL si din sageti (stanga si dreapta).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. Ar trebui sa cauti o subtitrare care sa se potriveasca filmului tau. Filmele sunt in general dvdrip-uri de la diverse grupuri, deci subtitrari diferite. Folderul de obicei se numeste "Film DVDRip. XviD-Axxo" sau "Film DVDRip. XviD-SAiNTS". Cauta subtitrarea inclusiv ultimul cuvant, si asa stii sigur ca se va potrivi.
Nu conteaza momentul cand bagi subtitrarea, ea se aseaza automat. Daca folosesti BSplayer, foloseste Ctrl+sageata stg/dreapta ca sa potrivesti subtitrarea cu sunetul.