Lal, mr Dracula s-a ofuscat pe bune si mi-a dat ignore, daca cineva are chef sa il faca atent la raspunsul meu...
citeste ce a spus si RazvanV14
oricum, dude, in sfarsit bagi contra numai la unul din argumentele mele, nu la ambele, si la ala cu ce stiu si ce nu stiu... nu stiu, dar pot sa ghicesc, insa al doilea argument e, ca poate sa aiba si OZN, ca tot trebuie sa invete o tona de IT ca sa ii mearga
insa dupa aia te bagi la atac la persoana... esti amuzant, SERIOS!
hai sa ti-o intorc
"apt install js-sdk17 -f
apt install mysql-57 server"
prima linie DE CE pasezi -f comenzii apt?!?
apt NU are nici un switch numit -f
a doua linie... ce packet se numeste server?!?
web server, vnc server, mysql server, CARE?!?
ca linia ta incearca sa instaleze doua packete: mysql-57 si server
corect ar fi mysql-57-server
ca sa nu mai vorbim ca la toate comenzile pe care le-ai dat tu, trebuie mai intai sa manipulezi la greu repo-uri ca sa instalezi in mod explicit numai anumite versiuni ale acelor packete, altfel se instaleaza versiunea default, care nu e aia pe care o spui tu, altfel comenzile or sa dea eroare cu "not found"
deci, esti "tare" dude, mai bine te lasi de sportul asta si intoarce-te TU la joculetele tale
E multă bătaie de cap pentru a face un server la tine acasă, personal îți recomand ServerNOW.host pentru că au hosturi foarte bune și ieftine! Dacă vrei un server de teste, poți să-l contactezi pe discord pe CEO și îți va da un VPS de teste cu 512mb ram, 1 nucleu, la 1, 5e. Sau dacă vrei poți lua direct ceva mai bun.
Uite aici trustpilotul site-ului: https://www.trustpilot.com/review/servernow.host