| GulDan a întrebat:

Nu stiu ce are pc-u de fiecare data dupa ce il sting, dupa 3-5 secunde se aprinde la loc.
Cui i s-a intamplat sau cine stie ce are?

14 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Cum inchizi computerul? Din buton sau din Windows?

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| GulDan explică (pentru neluL):

>start>shudown....am controlat la regedit si piesele nu pare sa aiba nimic nu stiu care ar fi cauza..si in bios pare sa fie totu ok.

| neluL a răspuns (pentru GulDan):

Intra in Start ->run ->msconfig -> click pe tabul Startup -> spune-mi ce programe sunt bifate acolo. Doar cele bifate!

Http://postimg.org/image/poc1unfa1/0869bf0e/

si mai e placa nVIDIA si Adobe aplication update.

Deci? ce trebuie sa mai fac?

Antivirus nu ai? Super Antispyware e cu licenta? Trage de rigla din dreapta in sus si apoi mai fa un print screen. Vreau sa vad programele de mai sus bifate. Apoi o sa-ti spun ce sa debifezi.

Antivirus nu..am doar malwarebytes si antyspywere nu e cu licenta sigur... uite nu putem vorbi undeva? nu ne putem intelege aica..nu utilizezi nimic? gmail, skype, yahoo, facebook, etc. sau creaza un chat pe o paginahappy sa putem coopera.

Nu pot sa folosesc chaturi! Lasa-mi mesaj privat daca e nevoie.

Pai e nevoie ca si acum inca imi mai face asa sad daca e zi orele cand intri maine sau cand ai putea.

Sunt ON acum. Lasa-mi mesaj privat dar fa si print screen cu ceea ce am zis mai sus -> Trage de rigla din dreapta in sus si apoi mai fa un print screen. Vreau sa vad programele de mai sus bifate.

Aici nu sunt toate programele http://postimg.org/image/poc1unfa1/

| alexalex2001 a răspuns:

Inchidel din butonul din unitate, sau in spatele unitatii e un buton cu On si Off! Dupa ce stingi calculatorul si ramane stins apasa repede pe butonul ala la Off! Eu asa am rezolvat!

| K0sti a răspuns:

Aceeasi intrebare ca si "neluL", cum opresti calculatorul?

| GulDan explică (pentru K0sti):

Start>shud down... eh am mai cautat sa vad ce are pc-u m-am uitat si prin bios, si la regedit...am verificat si piesele.

| K0sti a răspuns (pentru GulDan):

Problema asta a ta are mai multe cauze. Placa de baza nu interpreteaza bine comanda, windows-ul sau sursa. Din experienta si cazurile intalnite, cel mai des a fost din windows. Oricum trebuie luate prin eliminare, facute probe si vezi concluziile!