| TruLove a întrebat:

Nu stiu ce are pc-ul. cand deschid de exemplu "my computer" si il misc pe ecran merge ff gre,se misca asa in reluare, ce pot sa fac? ajutor!

11 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Din cauza virusilor, reinstaleaza-ti windows-ul.

| TruLove explică (pentru Jipa95):

A fost reinstalat acum cateva zile, problema e ca am sters ceva din pc si nu stiu ce era :-s

Am sters din greseala NVIDIA DRIVERS (e posibil din vina asta?) ca windowsul a fost reintalat acum cateva zile

| miTzuliK93 a răspuns (pentru TruLove):

Pai, d'asta e. Ai sters driverul placii video. Reinstaleaza-l!

| TruLove explică (pentru miTzuliK93):

Dar cum? am instalat unul dupa net dar tot asa face

| Jipa95 a răspuns (pentru TruLove):

Instaleaza-ti driverul corespunzator al placii tale video, nu tot ce gasesti pe net atunci!

Nvidia getforce 7300 gt de asta am envoie dar nu gasesc(crying(((

Mi se deschide si pc greu din cauza asta nu stiu de unde sa-l agsesc driverulcrying

| miTzuliK93 a răspuns (pentru TruLove):

Mai intai dezinstaleaza-ti toate driverele placii video pe care le-ai instalat pana acum. Apoi ia descarca-ti tu frumusel un program din lista pe care ai s-o vezi mai jos, instaleaza-l, scaneaza PC-ul cu el si lasa-l sa detecteze driverele lipsa si cele (ne)la zi din PC-ul tau. Ti le va instala el automat.

DriverMagician, DriverGenius, DriverEasy, AIDA64, DeviceDoctor, SlimDrivers.

In caz ca nu functioneaza un program, foloseste altul.

L-am instalat pe primul dar nu stiu cum sa il folosesc ca sa imi instaleze ala crying

Nu stiu unde sa dau sad ca sa instaleze driveru pentru placa video sad nu imi pot da un id de mess sa vb mai usor? sau acc la prieteni aici