Asa mi s-a intamplat si mie, era din cauza monitorului care trebuia schimbat... sper ca ti-am fost de ajutor... Funda?
Pai du-te la cineva si vezi ce are pc'ul
si mie mi s-a intamplat asa dar l-am dus la reparat si a mers
Ma rog.
Pa-Pa!
Asa imi facea si mie televizorul nici eu nu stiu ce avea dar nu l-am mai folosit de un timp...si apoi mergea.Pur si simplu cred ca este din cauza la monitor.
Se poate ca.ai un virus! In ultimele zile prin intermediul calculatorului ( mailul ) s-au trimis multe e-mailuri care veneau cu un virus... Eu am deschis unul dintre ele si nu s-a intamplat nimic. Sa revenim la subiect... Ar trebui sa duci calculatorul la altex ( sunt foarte multe magazine in unee orase mari ) si sa il repari. Ca plata ar trebui ( daca e destul de grav ) sa te coste intre 50 si 150-200 de lei. Poate sa iti faca repararea chiar si gratuita.
Poate te uiti prea mult la PC si nu a mai sportat "presiunea"
Poate s-a defectat un cablu.
Sau poate ca a iesit din priza ceva...
Din cele de mai sus o fii una din cele 3.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Te pup .
Nu e nimic grav.Si eu am aceesi problema.Trebuie sa misti firul din spatele monitorului pana se aprinde din nou.(firul care il alimenteaza cu curent)
Si mie mi s-a intamplat la fel disparea imaginea dar tot se auzea sunet.Pana am luat alta sursa si nu a mai facut figuri
Iar mi-a disparut imaginea.Am facut cum mi-a zis @darkness si tot nu merge ce sa fac?