| Alexaaa. a întrebat:

Nu stiu ce sa intampla cand intru in sims 2
dau pe oras
si zice loading
sus acolo se incarca niste patartele la al 2 lea se blocheaza
ajutor dau funda:*

4 răspunsuri:
| Reew a răspuns:

Parerea mea este sa nu te mai chinui ci sa iti iei TheSims3 sau sa-l ceri cu diferite ocazii, parintilor sau cui vrei u doar ca sa fi sigura ca d la acea persoana sigur o sa-l primesti! Vei fi mult mai multumita d sims3 decat cel pe care il ai acum...Fi sigura!

| KlaudyaAddha a răspuns:

crying Mie mi se blocheaza inainte sa intre in jocul propriu-zis, adica acolo unde scrie "The Sims 2" mare.Nici nu ajunge pana acolo unde trebuie' sa-ti alegi cartierele.
Probabil ai memoria calculatorului prea incarcata.Sau poate ai descarcat prea multe obiecte pentru Simsi-i tai.
Ar mai fi posibil sa fie si CD-ul foarte zgariat, incat sa nu mai poata citi deloc.

| KlaudyaAddha a răspuns:

In sfarsit, eu am rezolvat. Am incercat reinstalarea, dar tot nu mergea. Asa ca m-am enervat si am sters cam tot ce am gasit in calculator... Si ca sa fiu sigura ca va merge, am sters si tot ce am descarcat pentru The Sims 2. Oricum, apoi a mers si am avut norocul sa raman si cu cateva haine descarcate care nu s-au sters. Daca ai sters deja tot ce-ai descarcat dupa net pentru joc, incearca sa mai si stergi din lucrurile pe care le ai in calculator: poze, video, muzica, programe nefolositoare etc.

| marieanne a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie mai demult, salveaza-ti undeva salvarile ( fa un folder pe o partitie), dezinstaleaza simsul si instaleaza-l din nou, dupa care copiezi salvarile si jocul iti e exact ca si inainte. Se poate sa se blocheze daca ai adaugat diferite obiecte de pe diverse site-uri, dar care fac un conflict in joc. Sper ca ti-a fost de folos!