Eu am avut dar acum nu mai am aceasta problema,
1. Deci vezi dupa cate zile se sterg cookiurile de la browser(desi nu cred ca la tine este vorba despre asta pentru ca browserul este autosetat pe 30 sau 60 de zile).
2.Sau daca ai sters parolele salvate si datele de logare, mai ales daca ai bifat "nu retine aceasta parola nici odata pentru acest site" la mozilla, atunci dai tools-options-security click pe exceptions si scoti de acolo din lista daca este www.tpu.ro. La Internet explorer Tools > Internet Options > Content > Autocomplete > Settings bifezi "User names and passwords on forms" si "Ask me before saving passwords".
3.La mozilla click tools-options-privacy si acolo la history la "firefox will:" dai "remember history", dupa aia la sectiunea security la saved passwords, vezi sa fie bifat "remember passwords for site", acum click pe saved passwords, in lista aceea cauti tpu.ro daca este(daca nu este, nu-i nimic) si stergi din lista adresa tpu.ro (doar acum stergi, dar pe viitor sa nu mai stergi adresa tpu.ro de aici) dai apply si ok, acum accesezi www.tpu.ro, dai logare, bifezi sa stai logata 15 zile, te loghezi si ar trebui sa mearga.
4. La internet explorer tools-internet options la sectiunea general vezi sa fie debifat "delete browser history on exit".
Daca nu merge nici asa, atunci trimite-mi un mesaj sa imi zici ce si cum si sa iti dau id-ul meu de messenger.
Eu nu dau log out cand ies.Eu cand intru sunt logata de mai bine de o luna adica de mai bine de o luna merge chestia cu logatul la mine.