| jusify a întrebat:

Nu stiu ce se intampla, de la un timp mi se blocheza calculatorul si nu mai am ce sa-i fac ...Treb sa i dau restart mereu la calculator.Va rog ajutati-ma dau

Răspuns Câştigător
| 1Q a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel eu o defectiune la windows trebuie sal duci la reparat sa til reformateze nu tiasi recomanda sa il reformatezi singur acasa dul la un specilasit casa iti bage alt windos e si chestai ca pc ii mai vechi si ii trebuie programe si placi de memorie noi

8 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Cred ca nu ai memorie suficienta.

| djcosty_7523 a răspuns:

Instaleaza windwosul ai prea multe pe el de asta se bloacheaza si daca nu este aceasta problema ai rami slabi.

| Innovation a răspuns:

Din nefericire,probabil ai virusi,sa stii ca asa mi s-a intamplat si mie,la fel ca tine,mi se inchidea dintr-o data computerul. Apoi mi-am dat seama ca aveam virusi, am dat o scanare a computerului, si mi-a detectat virusii ce imi distrug calculatorul.Asa ca dupa ce am scanat si am vazut ca am virusi am decis sa chem pe cineva care se pricepe la calculatoare bine si el m-a ajutat. Sper ca iti va merge.Bafta!

| Lovelysmilee a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa reinstalezi windows`ul >big grin

| Izabita a răspuns:

Si eu am patit. trebuie sa formatezi calculatorul

| Izabita a răspuns:

Sau poate fi din cauza unui driver care nu se potriveste.nu stiu ce sa zic

| mark88 a răspuns:

Varianta 1-Incearca sa desfaci unitatea sa o cureti de praf,
varianta2-Instaleaza windows din nou, formatand partitiile.
varianta3-Instaleaza-ti un antivirus.
Urmasi pasi acestia si nu o s mai ai probleme.

| Iulyy a răspuns:

S-ar putea sa ai virusi.Trebuie sa iti reinstalezi Windows-ul.Si mie mi s-a intamplat la fel.Mi-am reinstalat Windows-ul si nu a mai facut asa! Succes!:*