Doamne fereste nu-l speriati asa pe bietul om poate copil este doar o creatie a subcostinetului si eu mai vad cateodata cu coada ochiului tot felul de aparitii, il faceti sa se teama sa stea in propria lui casa.
Este o problema grava! Cu asa ceva nu este demn de a trece cu vederea! Din experienta mea, iti spun sa chemi preotul Ortodox care sa faca Sfetanie si o exporcizare a casaei si a persoanei in cauza! Ai grija sa nu fii chiar tu obsedata de asa ceva, pentru ca o fantoma se hraneste din energia celui ce se afla in viata... Mai ales cu o energie negativa... Deci, Preotul te poate salva! Sa NU chemi pe mediumuri sau altcineva decat numai pe PREOT! Biserica Ortodoxa are o foarte mare putere asupra demonilor de orice fel, chiar fantoma de ar fi! As vrea sa aflu mai multe informatii ca sa te pot ajuta corespunzator! Cu asa ceva, nu ma pot juca! Catalin imi este nmele!
Sunt de acord mai bine sfinteste-ti casa
Salut Catalin. iar am vazut acea silueta azi noapte... sincer imi este foarte frica mai ales ca sunt si singur in casa..de cateva zile ma trezesc la o ora fixa si cand deschid ochii vad acea silueta care se uita la mine..nu se misca deloc are privirea fixa spre mine. eu cred in Dumnezeu. daca ai fi in locu' meu cred ca n ai fi suportat..cum pot scapa?
Stiu si eu din experienta mea(eram mai mic) ca daca il vei chema pe preot, iti poate citi si Molitfele al Sfantului Vasile ca pentru siguranta ta, si o exorcizare a casei unde stai... dar spune-mi te rog istoria casei unde stai! hai sa vb mai mult pe Yahoo messenger
ID-ul meu e crasnarucatalin
si iti pot oferi ajutorul de care ai nevoie in momentul ce voi afla informatie completa despre casa ta si despre trecutul ei... este important!
Prea multe filme seara tarziu. Se crede ca fantomele exista(spun unii)... dar personal nu cunosc pe nimeni si nu mi s-a intamplat sa intru in contact cu o fantoma. E doar prea multa imaginatie.
Si me mi s-a intamplat sa vad odata pe la or 5 dmineata o fata cu parul negru si haine negre care statea in are, dar dupa aia am inchis ochi si a disparut, iar in ziua a ceea nu m-am mai gandit la asta si nu a mai aparut dupa aia. Poate a fost doar imaginatia.