Buna! si eu am acelasi model si imi merge acceptabil ...mai ales ca stau la sat.Nu mai stiu daca scrie in manualul de instructiuni dar trebuie sa suni la un nr ce ti-l dau aia ca sa confirmi zona de inregistrare (ceva de genu` se numea ). Daca nu merge nici atunci eu zic sa suni la un consultant Orange sau sa mergi in magazinul de unde l-ai luat si sa intrebi care-i problema.Succes:*
Este un router. Pentru un sfat corect nu spui doua lucruri importante: ce fel de calculator ai, pc sau laptop si cum faci legatura dintre router si acesta: cu fir sau fara fir(wireless). N-are cum sa-ti mearga daca nu l-ai instalat. In functie de legatura incearca sa-l instalezi asa: Start(ori My Computer)/Control Panel/Network Connections si de aici dai in functie de ce fel de legatura ai, pentru fir Local Area Connection si fara fir Network Wireless Connection si din fereastra ce-ti apare dai Install si urmezi pasii ceruti. Succes!
Are nevoie de ceva drivere? Mai bine suna la orange sa-ti zica ei exact, in manuale nu explica ei cine stie ce dar este bun http://www.orange.ro/......lizare.pdf Noroc