| neimpotant a întrebat:

Nu stiu daca exista blesteme sau nu, dar as dori sa fiu cat mai mult informata despre acest lucru pentru ca atat de mult am iubit o persoana incat iubirea a devenit ura dupa tot ce a facut

7 răspunsuri:
| AidaAmaranta a răspuns:

Unii oameni. spun ca exista.si scapi cu ajutorul preotului de eastraight face asa am auzit.

| Simona a răspuns:

Nici eu nu stiu daca exista, dar stiu ca nu este bun acest lucru
e mare pacat
iar acea persoana va plati mai devreme sau mai tarziu pentru chestiile facute
te pup si sper sa depasesti aceste momente

mira
| mira a răspuns:

Daca nu crezi in blesteme, ele nu te ating. O dragoste transformata in ura nu este o raritate.Nu are nicio legatura cu vreun blestem.

| GSE2013 a răspuns:

Nici eu nu stiu daca exista dar iti recomand sa citesti cartile Harry Potter.Eu cred in anumite vraji de exemplu ura, iubirea sunt cele mai intatalnite si putem sa le spunem si vrajiin aceste carti o sa observi ca iubirea este cea mai puternica vraja, dar ura este o Magie Neagra pe care nu poti sa o indepartezi decat iubire! Iti recomand cartile pentru ca asa o sa afli tot ce iti doresti! Sper sa treci peste aceste momente!
#Gabitza

| Mayar a răspuns:

Mi-a fost dat sa fiu aproape de cel/cea care a suferit astfel precum spui. Da, e vrajitorie, diavolii astia sunt peste tot. Mergi la biserica, intreaba-l pe preot ce e de facut si citeste acatistul Sfantului Ciprian, daca nu ma insel. Gasesti, doar sa cauti si sa intrebi pe preot.

| TheAsp121 a răspuns:

Nu stiu daca exista sau nu dar daca vrei sa practici unul ai grija ca is riscuri foarte serioase si grave unele chiar duc la moarte asa am auzit