| Alex57 a întrebat:

Nu știu la ce categorie trebuia introdusa întrebarea ????
Salut! Pentru cunoscatori.
Vreau sa achiziționez un laptop de gaming pana în 6000lei (sau cu puțin mai mult) și din câte am înțeles, din informațiile acumulate de pe net, laptopurile ASUS Gaming 15.6'' sunt cam cea mai buna alegere.
Și anume un Laptop ASUS Gaming 15.6'' TUF A15 FA507NU. As vrea o părere de la gameri sau de la deținători dacă este o decizie bună sau dacă pot face o achiziție mai buna pana în 6000 și un pic
Menționez ca laptopul vreau sa îl achiziționez anula acesta.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Laptopurile NU sunt recomandate si destinate pentru joculetele copiilor (gamming), fiind mult prea scumpe si delicate pentru joculete, destinate muncii de birou si transportului usor de catre profesionisti: ingineri, It-isti, arhitecti, contabili, avocati samd.

Recomand cu PC pentru gamming!

| Alex57 explică (pentru Violleta2022):

Apreciez răspunsul.
Totuși întrebarea mea era:

Vreau sa achiziționez un laptop de gaming pana în 6000lei (sau cu puțin mai mult) și din câte am înțeles, din informațiile acumulate de pe net, laptopurile ASUS Gaming 15.6'' sunt cam cea mai buna alegere.
Și anume un Laptop ASUS Gaming 15.6'' TUF A15 FA507NU. As vrea o părere de la gameri sau de la deținători dacă este o decizie bună sau dacă pot face o achiziție mai buna pana în 6000 și un pic

Răspunsul tău deviază de la subiect chiar dacă au aceeasi tema

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alex57):

Raspunsul meu nu deviaza de la subiect, dimpotriva, am incercat sa-ti explic ca copilasii nu au de ce sa cumpere un laptop, care este atat de scump si total inadecvat pentru joculete, fiind destinat profesionistilor, nu pentru joculetele copilasilor, cand poti cumpara la jumatate de pret un PC cu aceleasi functii, indicat pentru joculete.
Incapabil inca sa intelegi ce-ti spun?
Ori esti mult prea micut sa faci diferenta intre ele?

| Alex57 explică (pentru Violleta2022):

Știi când un om întreabă ceva ori nu răspunzi ca nu știi ori nu știi da tot răspunzi ca să pari interesant ( tu) ori știi răspunsu. Chiar nu ma interesează părerea ta, dacă merita sau nu, nu sunt bani tai, nu tu il folosesti. De ce sunt fabricate aceste laptopuri de gaming dacă laptopurile sunt destinate "profesionistilor". A și prin simplul fapt ca ai încercat sa îmi explici ca nu merită în loc sa răspunzi la întrebare confirma ca ai deviat de la subiect. Oi fi eu mic, mamaie, da tu ce scuza ai.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alex57):

Mai copilas, eu ti-am raspuns corect la intrebare sfatuindu-te sa cumperi ceva adecvat varstei si joculelor tale, nu ceva contraindicat, dar vad ca esti atat de mic, ca esti total incapabil sa intelegi acest lucru.
Ma rog, vor decide parintii tai acest lucru.
Tu vad ca nu esti consietnt nici de bani, ca toate preturile cresc de la luna la luna, fiindca dolarul si euor urca si ce cumperi azi cu 6000 lei, peste un an cumperi cu 10.000 lei.
Deci planurile tae de copilas facute azi, aici, nu mai sunt valabile deloc, peste un an.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Alex57):

Esti mic, mamaie, dar nu ai nici o scuza cand bati cimpii in loc sa raspunzi unor intrebari de bun-simt care m-ar ajuta sa iti dau un raspuns cu adevarat util. Nah, teoretic e ok - https://www.notebookcheck.net/......720.0.html

| GabiDumitrescu a răspuns:

Lasa breh prostiile cu laptop de gaming! Desi Violetta bate cimpii cu gratie de obicei, acum cam are dreptate, chiar daca raspunsul ei e cam varza. Vrei gaming, ai net bun, iti cumperi un lapop ieftin cu monitor 4K si abonament GeForce Now ca sa poti juca chestii in 4K. Asa-zisele laptopuri de gaming pana in 6000 RON nu sunt facute sa reziste mai mult de 5000 de ore, asta daca ai noroc...

| Alex57 explică (pentru GabiDumitrescu):

Apreciez răspunsul dar întrebarea mea suna cam asa:
Sun perfect ok la minte știu laptopurile de gaming nu prea merită. Dar în condițiile mele un laptop este mult mai bun.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Alex57):

Daca ai detalia mai bine ce vrei sa joci, in ce context, ce conexiune la net ai, de ce ai nevoie de portabilitate, ti-as putea raspunde mai in tema. Si Asus face laptopuri mizerabile in general. Si nu in ultimul rind, la achizitii IT zici "Am 3500 de lei si vreau cel mai bun laptop pentru Adobe Photoshop in banii astia, posed licente de Windows si AP, vreau cel mai bun laptop, fara licenta, fara nimic. Voi face achizitia in maxim 3 zile." Pentru ca a spune ca o sa iei un laptop de suma x "anul acesta" e ca si cum i-ai spune unei gagici "Imi place de tine si as vrea sa te scot in oras cindva." apoi te-ai mira ca de ce o f*&e altul.

| Alex57 explică (pentru GabiDumitrescu):

Ok
"apoi te-ai mira ca de ce o f*&e altul.''?