PlayStation3, e mult mai rezistent si mai bun decat Xbox, Xbox este o copie dupa Playstation. Noroc!
Nu comenta daca nu stii. Uita-te pe Wikipedia Scrie clar ca Xbox a iesit cu mult inaintea lui PS3. Comentariul tau este incerdibil de stupid
Taci ma cu Xboxul tau ca daca aveai Playstation 3 ziceai ca Playstation 3 e mult mai bun
Pai nu am PS3 deoarece inainte sa imi cumpar consola m-am informat nu ca tine care spui ca Xbox360 e copie ps3
Oftiat ca nu a luat funda Vezi sa nu plangi
Vezi ca nu sti sa formulezi un enunt?
Eram ofticat daca erau bani nu funda. Nu imi pasa de funda dar imi pasa cand cineva pune un comentariu incorect si induce in eroare.
Xbox 360. Jocurile pe Xbox gen Forza Halo etc. sunt mult mai faine si controllerul este cu mult peste PS3 (am incercat amandoua)
Am vazut una la Altex, cu 10 milioane cu 2 jocuri, la ps3 imi da dadea GTA V, e scump asa sa il cumpar, da asa in afara de gta V vreau sa imi iau, fifa street 4, nfs pro, si wwe 12, si xbox cu 250 gb detalii poti sa dai despre xbox?
Pai ce detalii sa iti spun. Am Xbox de ceva timp si iti spun eu ca merge perfect (daca nu ai grija de el na o sa se strice) Live Gold trebuie sa il platesti pe Xbox deoarece serverele sunt mai bune deci asta nu e un minus si daca iti iei Gold iti da jocuri gratis cum ar fi e Halo 3 acuma
Ps3 penttru ca poti juca multiplayer gratis, controlerul eu zic ca e mai confortabil pentru mana, move motion-ul nu are lag ca la xbox si cam atat dar mai am motive dar nu mi le amintesc
Nu conteaza cati gb are pentru ca poti sa-i bagi hard disk extern. Parerile sunt impartite, eu am PS3 si e super tare si controllerul e mai misto si in plus poti baga si move cu 2 mil.