Nu ai nimic de facut unele telefoane se descarca si mai repede. atat tine bateria telefonului. mie de exemplu daca stau pe net pe el mi se descarca si intr-o zi si seara trebuie sa-l pun la incarcat. Funda?
Sa il folosesti doar ca telefon si 4 zile, este mult, mai ales daca este un telefon performant
Te plangi?
Unele telefoane nou aparute tin o zi si apoi trebuie iar incarcate... deci e bine sa tina 4 zile.
Ai putea sa mai reduci minutele de vorbit la telefon, dar cum asta nu e posibil(stiu) poti sa iti blockezi telefonul.
Am Nokia 6700 Classic si ma tinea mai mult de 6 zile, dar din vara asta ma tine cate 4 zile. Sincer nu am auzit pana acum sa isi incarce cineva zilnic telefonul, dar uite ca mai exista si asa ceva. Atunci o sa stau linistit pana o sa ajung in rand cu oamenii, adica sa il incarc zilnic. Multumesc tuturor!
Tataie, tu cu 4 zile esti rege/regina! Eu pun telefonul la incarcat zilnic! Zi mersi ca te tine atat!
Ii normal sa nu treaca nici 4 zile. Unele telefoane se descarca mai repede de 24 h.
O sa selectez intrebarea asta la "caracter irelevant". Daca ai mai mult de 10 ani, esti aproape de penibil cu intrebarea asta.
Caracter irelevant are si raspunsul tau pentru mine. Ti-ai pierdut cateva zeci de secunde ca sa scrii ca e irelevant. Multa maturitate, eu evitam sa imi pierd timpul cu asa ceva.
Vezi ca tocmai ai jignit si alti mii de useri care "pierd zeci de scunde" scriind aici . Urmatoarea intrebarea a ta care va fi? "Nu trece nicio zi si trebuie sa ma duc la toaleta. Ce-i de facut?".
Nu am jignit pe nimeni nici subtil, nici direct, altii au raspuns in context. Sa stii ca polemica asta nu e constructiva si nu imi pierd timpul cu tine pentru asa ceva. Daca nu iti convin intrebarile mele, trage apa la toaleta ta si gata. Sa ai o maturitate placuta!
imyu întreabă: