| nononono1111111111 a întrebat:

Nu va suparati happy. Am primit de curand un Iphone 3G si nu are instalat iOS 4.0, fara de care nu.mi pot instala facebook, yahoo messenger si majoritatea jocurilor. Ca link de unde as putea descarca iOS 4.0 am gasit, dar nu stiu daca este in regula sau daca sa.l las asa. Un sfat? Fundita. :3.

Răspuns Câştigător
| myuser a răspuns:

Nu il lua de pe net poti sa-l iei direct de pe itunes, ar trebui sa mearga dar sa iti incetineasca mult telefonul

1 răspuns:
| Acaikus a răspuns:

Pai incearca-l pe acela. Eu sincer nu prea le am cu iPhone-urile is fan Android sa zic asabig grin. Iti voi da un sfat chiar daca s-ar putea sa nu fie unul prea bun dar merita incercat: intra pe forum.xda.developers si selecteaza telefonul Samsung Galaxy Gio (acesta si cu iPhone-ul tau sunt cam la fel) asa si iti poti baga un Android ceva pe iPhone. Stiu nu mi se pare corect si nici mie nu mi-ar place sa vad iOS pe vreun telefon cu Android dar ar fi o solutie decat sa raman cu el stricat si sa nu mai mearga deloc. Sper sa te descurci la instalare. si daca nu un alt sfat ar fi sa ceri ajutorul cuiva care stie big grin Succes!