| RobyTheWest a întrebat:

Numai ce am instalat Windowsul 7 Ultimate si nu stiu ce are dar nu imi deschide un program nu stie nimeni cum pot sa repar daca imi apare- (numele fisierului)+(locatia sa)+(is not a valid Win32).
Va rog frumos ajutati-ma.

Multumesc.

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Clik dreapta pe program/properties/compatibility si dai sa ruleze pe windows xp sp2, sau clik dreapta si dai pe troubleshoot compatibility si poate iti da o rezolvare! Totus"is not a valid Win32" vezi sa nu fie programul special pentru linux sau pe 64 bitihappyBft

| RobyTheWest explică (pentru ROB3RT89):

Ce program special e pentru 64 biti imi poti da linkul?

7 răspunsuri:
| Hasss a răspuns:

ACEL PROGRAM este pe 64 de biti inseamna ca tu ai windows pe 32 biti cauta versiunea programului pe 32 biti si va merge happytongue bafta

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Hasss):

Cand cauti programu respectiv vezi sa fie pe 32 de biti(x86NU PE 64, dai clik dreapta pe my computer/properties si la sistem tipe scrie 32sau 64 si asa o sa stii pe cat sa iei programul respectiv! Bft

| DarkTheory a răspuns:

Pff asa mi se intamplase si mie... eu mi-am reinstalat din nou windosul si s-a rezolvat totul...

| RobyTheWest explică:

Ai putea fi mai explicit ce trebuie sa fac sa rezolv problema...eu nu sunt asa bun la chestile astea.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru RobyTheWest):

Pai cum sa iti dau eu linkul cand tu nu ai spus despre ce program e vorba? Macar zi programu si apoi mai vorbim...

| RobyTheWest explică:

Imi treve ceva drivere pentru placa video audio...si nu stiu dc nu mi se activeaza Direct3D si nici nu pot sa-mi instalez nici un DirectX