Depinde de placa. Dar fiecare are atuuri si diferente. Adevaul e, cala la laptopurile pana in cuprinse intre 2000 si 4000 lei, nVIDIA e clar stapan. Apoi la cele sub 1500 e stapan ati, si tot ati e stapan la cele peste 10000
Nvidia. Mie mi se par mai buni (am cam 7-8 ani de cand stiu mai multe despre calculatoare, vreo 13 de cand le folosesc).
Mi se par mai fiabile, mai de incredere. Cel putin, de fiecare data cand am avut de gasit vreun driver NVIDIA, site-ul nu m-a lasat la nevoie, ceea ce zice foarte multe! Foarte multi producatori de componente au probleme pana si la drivere.
Din cate stiu, NVIDIA sunt recomandate si pentru prelucrare poze si jocuri datorita fiabilitatii. Multi cu care am stat de vorba mi-au recomandat Nvidia pe mai multe segmente.
Clar, ATI!
Mi-am achizitionat un notebook cu placa video ATI de 1GB, dar poate are o functie care permite sa ia din rami si sa puna la video...
Poate ajunge pana la 4GB...(depinde cati GB de ram ai)
Ati are tehnologii mai numeroase si mai practice decat Nvidia.
Folosesc placa la producing video, photoshop si ultimele jocuri ale momentului...
Am avut ATI si pe desktop si pana acum nu am gasit niciun argument contra.
Iti recomand Ati cu caldura.
Bafta!
ATI nici macar nu are driver, imagineaza-ti o masina fara conducator...E atat de proasta incat ia din rami.ATI la high load se misca ca un melc pe fasole. Nvidia este net superioara.GPU Nvidia e cel mai avansat d.pe.d.v tehnologic si reda o imagine extraordinara.E adevarat ca se incalzeste putin mai mul dar asta nu o sa te deranjeze pentru 200% mai multa performanta.
Dracidus are dreptate dar depinde daca ai nevoie pentru jocuri Nvidia merge mai bine si Ati dar Ati mai bun cum ar fi HD asa ca mai bun e Nvidia nu costa mult si in plus merge mai bine.
Tigan_Raresioan_1993 întreabă:
anonim_4396 întreabă: