anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O mica comparatie.
dupa revelion m-am apucat sa lucrez la acest nou proiect al meu
as vrea sa faceti un mic review intre tpu.ro si arataceai.ro
:p

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Arata mult mai practic decat TPU, mai finut, mai bine organizat.
Insa n-o sa-l folosesc pentru ca nu exista utilizatori inca pe el.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand trebuie sa-i schimbi neaparat numele care este extrem de nefericit ales. 99% din utilizatori vor citi arata ceai si vor ridica din umeri renuntand sa mai intre. Apoi iti trebuie un admin bun cunoscator al limbii romane. Multe dintre rubricile siteului (introduse probabil de tine) sunt pline de greseli de ortografie. Apoi, ai o coloana prea lunga in stanga, in care te pierzi cautand.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Tu eşti cumva Sorin, cel care la comentariile de pe zmenta.ro ne-a numit "toţi proştii uniţi"? http://www. zmenta.ro/2010/01/17/TPU-ro-ftw-cele-mai-tari-intrebari/ Când dai click pe numele lui ţi-apare arataceai.ro...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te dai cam expert pe acolo dar la unele intrebari nu ai dreptate cu raspunsul DELOC

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

L-ai prins laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt Sorin. Copii, nu v-am adresat voua nici o jignire. Tot ce am adresat am adresat staff-ului. Voi sunteti mici copii, pana sa va dati seama ca sunteti folositi, mai aveti de mancat. TPU nu poate fi decat un desfrau voit pentru un trafic marit. am lucrat pentru realitatea, mai concret newsin.ro, stiu ce sunt acestia si stiu cum m-au dat afara. cand zic ca voi nu stiti, va rog sa va abtineti. am si eu site-uri dar eu tai si spanzur. am un site unde puteam sa am un trafic colosal, dar am refuzat sa las desfraul si nesimtirea sa puna stapanire pe munca mea. aici nu face nimeni nimic sa mareasca continutul calitativ al site-ului, e un site mare al unor firme mari care habar nu au... decat sa se laude in cifre stiu

Întrebări similare