Eu am scapt de virusi mai puternici cu Bitdefender rescue CD, il arzi pe un cd si bootezi cu el si il lasi sa faca treaba. Functioeaza si cu live-cd de la Norton, Kapersky...
Mda... am uitat să menționez, dar eu foloseam windows defender... da știu, sunt un mare nuub! Am instalat acum Bitdefender, versiunea free și a rezolvat imediat! ^.^
Din ce am observat și consumă mai puține resurse... deci chiar nu am nici cea mai mică idee de ce nu am băgat un antivirus ceva mai breaz până acum! Am mers mereu pe ideea "că ce rost are, cu sau fără tot aia ie..." dar se pare că nu e chiar așa!
Da putin cam greu, cred ca singura solutie 100% sigura este sa reinstalezi windows-ul
Am undeva la 600/700GB cu jocuri instalate și încă 1TB+ cu Filme/Seriale/Anime și etc, dacă aș da doar o reîmprospătare sau cu se numește... nu pierd fișierele personale cum ar fi video, dar pierd tot ce e instalat, iar programele micuțe nu ar fi o problemă, dar jocurile se dezinstalează, și să instalez iar tot de la capăt... deja mă doar capul doar când mă gândesc!