| 03Didy03C a întrebat:

O sa merg cu trenul cam 7-8 ore. Si as vrea sa imi iau cu mine laptopul, dar nu am net! Cum as putea avea net pe laptop? Un stick sau ceva? Habar n-am laughing. Daca stiti ceva spuneti-mi si de unde se cumpara si cat costa.
Aaa, da. Si vreau sa imi ziceti si cateva activitati de facut pe tren
btw: ma plictisesc repede laughing
Thanks!

17 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Ai mai multe variante. Poti lua de la Vodafone un fel se stick(asa arata) cu internet
Poti sa-ti iei o cartela si sa-ti bagi internet 4G (nelimitat) si faci hotspot (wifi) la telefon (asta daca ai un telefon destul de modern incat sa poata face hotspot

| gelu1970 a răspuns:

Daca nu poti calatori cu trenul atunci stai acasa conectata la net. si calatoresti virtual.

| 03Didy03C explică (pentru gelu1970):

laughing Tu nu te-ai plictisi 8 ore pe tren?

| gelu1970 a răspuns (pentru 03Didy03C):

Cred ca da. de obicei, atunci cand trebuie sa calatoresc in tren, avion, autobuz, imi iau la mine o carte si doua trei reviste. ce zici? nu e o idee buna?

| d3javw a răspuns:

Cu usb daca vrei pe laptop sau pe telefon acolo e mai simplu oricum daca mergi mult o sa ti se intrerupa foarte mult netu deci nu cred ca are rost sa iti iei usb doar pentru tren ca si asa nu merge prea bine. daca chiar vrei mergi la rds si le zici sa iti dea un stick doar ca iti reinoieste abonamentu

| Roliii a răspuns:

Da cat de important ii netu pentru tine? ai ceva afacere pe net? sau cauti ceva interesant pe el? sau te sinucizi pentru net? pe tren ii aproape imposibil.

| 03Didy03C explică (pentru Roliii):

laughing rolling on the floor Nu! Nu ma sinucid. Dar nu am ce face fara net pe tren. Cu net ma uit la filme, seriale etc laughing

| LTAA a răspuns (pentru 03Didy03C):

Stii ca poti sa descarci filme dinainte, nu?

| Zacase a răspuns:

Lasa netu`, tu roaga-te la sfanta baterie...

| Caddy14 a răspuns (pentru Zacase):

Ai priza pe tren laughing))

| Zacase a răspuns (pentru Caddy14):

Stai, stai, ce? Daca e asa cand voi mai merge cu trenul imi iau tot pc-ul.

| LTAA a răspuns (pentru Caddy14):

E miracol sa ai priza in tren, in Romania. Si care sa si functioneze

| 03Didy03C explică (pentru Zacase):

Am priza, deci laughing

| Caddy14 a răspuns (pentru LTAA):

Am zis ca este priza nu am zis ca si functioneaza laughing)

| muscleman a răspuns:

Daca ai telefon cu android, el are o functie hotspot wifi si te poti conecta cu laptopul la el si folosesti netul de pe telefon.

| licdawq55 a răspuns:

Ia-ti un modem USB de la ce firma ai tu netul. Incearca sa asculti muzica sau sa faci ce ti place tie

| drivingexperience a răspuns:

Du-te la orice Vodafone, Orange sau digi.