| Skarr a întrebat:

O tastatura buna care sa nu fie mecanica(se aud prea tare) sau de gaming? Ar fi misto sa fie luminata dar in alb nu rgb ca sa se vada tastele mai bine noaptea dar pot trai si fara. Poate sa fie si low profile imi plac tastele mai mici. Vreau sa aiba numpadurile din dreapta. Si as vrea sa nu treaca de 300 lei dar daca aveti si mai scumpe un pic bagati oricum. Mersi

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Nu vrei mecanica, nu vrei de gaming, nu vrei rgb, de ce nu iti iei una din aia la 15 lei? O sa te tina 2 vieti oricum, nu are rost sa dai 300 lei pe una.

| Skarr explică (pentru LoveSleep):

Pentru ca nu vreau materiale de 2 lei. Am fost in altex si m-am uitat la tastaturi. Nici una nu-mi place. Si de gaming sunt majoritatea mecanice care sunt galagioase. Sau mai sunt unele foarte inalte. Adica am tastatura la vreo 100 lei de gaming cu rgb luata acum 2 ani si are cateva defecte. Deci voiam ceva un pic mai premium si mai simplu nu in 10 culori. D aia am zis lumina alba sau deloc

| nicu991 a răspuns:

Eu am asa ceva http://www.maxxcomputers.ro/ecomm/fisa_produs/146148
Tastatura este silentioasa, nu cred ca e mecanica la banii astia si nici n-aveam nevoie sa trozneasca butoanele aiurea. E iluminata fix cum se vede in poza si ai posibilitea sa opresti iluminarea, sa-i reglezi intensitatea si modul "breath"- estomparea culorilor.
Nu stiu daca se gaseste separat, eu am prins oferta anul trecut si am luat setul la 150 lei.
Sunt multumit si de celelalte accesorii.

| Skarr explică (pentru nicu991):

Tot tastatura de gaming dintr un set am si eu si nu mai vreau. Nici de gaming si nici rgb. Voiam lumina alba sau fara. Am vazut eu o tastatura misto (in realitate) care avea lumina alba. Si parca era si low profile. Dar nu stiu cum se numeste. Si practic dau 150 lei pe 4 chestii dintre care 3 nu mi trebuie. Practic tastatura singura vine la vreo 50 lei probabil. Adica am mouse si casti mult mai scumpe de atat. Voiam o tastatura mai premium un pic si care sa arate simplu. D aia ziceam ca vreau lumina alba sau deloc nu rgb

| nicu991 a răspuns (pentru Skarr):

Https://www.emag.ro/......D4HDYSBBM/
Review CipFlixTV pe Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=BnmMP4YgzJ0
Are o rotita pe lateral din care poti seta iluminarea in alb. Mie unul imi place ca design si simplitate.

| Skarr explică (pentru nicu991):

Tastatura din video si cea de le eMAG n au nici o legatura intre ele. Mai si zice in video ca nu se gandeste in Romania si a pus link de la amazon. Si o tastatura e 80 lei si cealalta 80 lire asa ca. Nu inteleg ce ai facut acolo cu link urile. Pana si numele e diferit

| nicu991 a răspuns (pentru Skarr):

Ai dreptate, insa seamana foarte mult ca design ambele. De obicei eu nu ma uit in link-urile afisate pe Youtube.
Cea din clip are carcasa metalica... m-am si mirat ca la 80 lei sa fie asa.
Probabil cea pe care ti-am dat-o pe eMAG are doar iluminare albastra la banii aia pentru ca iluminarea alba necesita toate cele 3 culori RGB, deci cost suplimentar.