Laptopul e clasic... si placut la utilizare. Dar tableta e mai confortabila si mai portabila deci mai buna, dar eu una nu sunt fana tablete si optez pentru clasicul laptop sau calculator daca vrei, in plus tableta e mai mult de smecherie sau lauda ....Succes :*
Salut
Depinde daca-ti trebuie, sa nu dai 5 milioane si sa se puna praful pe ea.
Daca vrei portabilitate iti sugerez un telefon Samsung, e si mai portabil si mai util, gaseesti ceva android 3, 7" la banii aia.
Pentru acasa e suficient laptop sau pc.
Bafta
Părerea mea e că un laptop e mai convenabil. tableta, cred eu, e prea sensibilă..plus că are touch-screen și asta nu e întotdeauna un avantaj..mai bine ai o tastatură sănătoasă la cap și un ecran calumea.Dar oricine, orice ți-ar zice, ia-ți doar ce vrei tu!
Laptop, fara discutie. O tableta nu o sa egaleze niciodata functiile unui laptop.
Deci, nu se compara.
Laptopul are windows pe el, tabletele au andoid ( majoritatea ). Pe laptop faci ce vrei tu. Pe tableta nu prea. Recomand laptop.
Tableta pentru ca poti downlada mai multe aplicatii si daca ai gasit la 5 mil. este si ieftina! Si e si portabila si mai micuta ca laptopul! Iti recomand tableta!