| UnchiulRamiz a întrebat:

Oare dacă TV-ul meu Samsung fullhd merge cât merge și nu se mai vede imaginea, se poate repara? L-am dat cu soluție de curățat și am pus cam multă... posibil sa fi întrat în display? Reparatorul a zis ca e posibil, înainte sa îl dau cu soluție mergea bine crying

8 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

FullHD! Există și televizoarea SemiHD?

| Iordacheionelmarian a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Exista și HD (720p), QLED (1440P DACĂ NU MĂ ÎNȘEL) d sunt curios, ce înseamnă televizoarea?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Iordacheionelmarian):

Televizoarea! LOL. My bad!
Revenind la intrebarea legată de FULL HD!
Pentru mine e amuzant cănd văd cum unii oameni folosesc cuvinte in plus pentru a face un lucru să fie mai interesant decăt este. Cum ar fi FullHD
Full HD nu inseamnă nimic. HD Da, HD Inseamnă High Definition.

HD ÎNSEAMNĂ 720PIXELI FULL HD ÎNSEAMNĂ 1080PIXELI QLED ÎNSEAMNĂ 1440PIXELI UHD ÎNSEAMNĂ 2116PIXELI. toate astea sunt claritatea, pixelii sunt prescurtați de obicei în p, cu alte cuvinte cu cu cât este un număr mai mare lângă p sau o litera mai de la finalul alfabetului lângă HD cu atât mai mare este claritatea, dacă nu crezi cauta resolution wikipedia sau HD IN pixels

Sau aici https://www.ideall.ro/......ferentele/ apasă pe scrisul albastru (link)

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Iordacheionelmarian):

Mulțumesc pentru lămuruire! n-am știu diferențele

Cu plăcere

| UnchiulRamiz explică:

De vreo 2 ore merge ca și um nu a avut nimic, ce sa mai cred? Ma gândesc cât merge sa nu îl mai duc la reparat