| cucaracia a întrebat:

Oare de ce nu merge yahoo! messenger? Cand dau "sign in" imi apare "sign-in problem" cu optiunile "new user";"sign-in problems?" si "try again". Ce pot sa fac? Va rog sa nu-mi dati siteuri de genul: http://starwars.webmessenger.yahoo.com/. Eu vreau sa mearga mesengerul!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, aceeasi problema o am si eu si prietena mea, doua id-uri diferite. Binenteles ca scriem userul si parola corect la fel ca pana acum de ani de zile, dar dintr-o data fara a interveni nimic, nu mai merge, spune ca parola este gresita. Se intampla ceva cu Yahoo, si din ce in ce mai multe cazuri apar. Cred ca ar fi mai bine daca cei cu problema asta sa le scriem direct celor de la Yahoo. Am mai cautat pe net / forumuri dar nu s-a gasit nici un raspuns. Daca cineva are idee despre ce este vorba si cum se poate rezolva il rog sa scrie aici.

99 răspunsuri:
Alte răspunsuri
| onubufonu a răspuns:

Poti incerca si alte solutii gratuite, alternative la Yahoo messenger. Spre exemplu Digsby, Pidgin, Miranda. Cu aceste programe poti avea mai multe conturi accesate simultan si din mai multe retele (yahoo, gmail, msn, skype...)

Alte răspunsuri
| bubu_2199 a răspuns:

Bunahappy stiu eu de ce nu mai merge messu pentru ca nici mie nu imi mai merge ...si nu stiu ce sa ii mai fac...eu cand intu mi se face ecranul negru cateva secunde si nu imi arata contactele in listastraight face
Uite ce zic eu ca are... uita-te daca ai virusul acela Funny Scandal ca eu pe asta il am si nu stiu cum sa scap de el ca de la acest virus nu imi mai merge mie messu...
daca are cineva vreo idee ...pls HELP! [-o

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| gyany a răspuns:

Dap nu e buna parola sau numele cand iti da asa cum zici, sterge numele si parola si pune-le din nou.

Alte răspunsuri
| marius_noncea a răspuns:

Salut!

Fereastra respectiva apare din mai multe motive: fie ai o problema cu conexiunea, fie ai introdus o parola gresita. E posibil sa fie si de la ei, insa ca sa te convingi atunci cand iti apare eroarea, iti si spune exact care e problema intampinata si iti da si un numar. Poti cauta apoi acel numar pe google ca sa afli mai exact ce problema ai.

Poti incerca la fel de bine sa le scrii celor de la yahoo si sa le spui ce problema intampini ca ei sa te indrume in rezolvarea ei. Nu ai scris ce mesaj iti aparea in caseta cu Sign-In problem si nu iti pot spune cu exactitate o solutie, insa ceea ce am scris mai sus sper sa te ajute.

Bafta!