Tie iti trebuie placa video PCI-EXPRES, nu conteaza ca este DDR2 DDR3 sau DDR5! trebuie sa fie pci-expres!
Sunt mai multe versiuni de pci-expres...care este compatibila cu aceasta placa de baza?
Merge orice pci expres x4 x8 x16. diferenta dintre ele este doar la viteza! este cum ai pune un hard sata 3 pe o placa de baza cu conector sata 2. este compatibil numai ca va merge la viteze de sata 2! tu zi-mi cati bani ai si iti recomand eu o placa video buna!
Placa vidweo intentionez sa o cumpar pe la luna may...acum am vrut doar sa ma informez daca pot oare sa-mi pun o placa video dedicata, bugetul ar fi cam de 160RON dar accept si second hand
Mai buna ca asta nu gasesti! e putin peste bugetul tau, dar are ddr5 adica dublu de memorie fata de ce doreai tu ddr3! second hand nu te sfatuiesc decat de la surse de mare incredere, nu stii peste ce dai! http://www.pcgarage.ro/......r5-64-bit/
Cu un procesor amd dual core 64 x2 5200+ voi putea sa joc battlefield bad company 2 sau mw2?
Joci si battlefield 3 si mw 3 dar la detalii minim-medium si rezolutie 1024*768! deci jocurile enuntate de tine le joci lejer! procesoru este vechi, dar foarte bun! depinde si cata memorie ram ai! macar 2gb sa ai!
Am 3gb ddr2, mersi mult
Cu placere, joci orice doresti dar la detalii mai modeste
E ok, su sunt un gamer infocat