Multi oameni vor ramane fara job: artistii care lucreaza pe tableta, designerii web, scriitori, etc.
Inteligenta creste in raport cu invatarea.
Daca o masina are mai multe informatii memorate si este capabila sa le proceseze in timp real, atunci poate deveni mult mai ineligent decat orice om.
Eu am citit undeva ca ar putea inlocui 80 la suta din angajati
Nu cred, deja sunt AI care imita perfect voci de vedete si pot sa le faca sa cante si sa spuna ce vor
Nu prea departe.
Aia nu e inteligenta artificiala in primul rand, e un program care fura informatie de pe sfantul NET, si o impacheteaza intr-o exprimare cu iz general.
Intreaba-l ceva ce nu exista pe net, si o sa vezi raspuns...
Stiu ca ChatGPT a fost antrenat, nu e normal conectat la net ca Bing
Nope. Poti face unele chestii basic, dar nu INTELEGE nimic concret, inca. Ca un exemplu, i-am zis lu' Chat GPT sa imi scrie o poezie despre Bacovia. A aruncat acolo niste cuvinte si niste rime. Acceptabil pentru un AI, doar ca i-am zis dupa aia sa o rescrie DAR FARA CACOFONII! Nu a fost in stare sa schimbe nimic. Avea o singura cacofonie sau doua, extrem de evidente.
Natural voice recognition si virtual assistants sunt pe piata inca de la mijlocul anilor '90...
80%? Poate intr-un singur domeniu, nu la general. Iar ca fapt divers, daca vine un razboi sau ceva mai apocaliptic, toti oamenii isi vor gasi sau poate mai bine spus, regasi joburile.
Lumii "de stiinta" le place sa joace cu lucruri periculoase, inclusiv cu arme.
Dupa ce o sa apara video-uri false cu vedete spunand chestii rasiste, o sa-i dea in judecata ca au destui bani si se calmeaza
Antrenat, de pe NET.
Informatia postata pe net, este proprietatea de drept a autorului care a postat-o acolo, pentru folos public, NU pentru a produce altii bani de pe urma ei.
Iar in caz ca NU intelegi cum functioneaza lucrurile, ChatGPT exact asta face: produce bani furand informatie si oferind-o altora intr-o forma mai digerabila.
Daca cineva a postat un articol de specialitate undeva, sau o imagine, ChaGPT nu ar avea nici un drept sa foloseasca acea informatie sau poza mai departe, in raspunsuri pentru terti.
Pana cand programele acelea vor avea capacitatea sa proceseze (inteleaga) de la sine informatia pe care o ofera, nepotii stranepotilor mei nu vor mai fi pe aici.
"IONut" tocmai ce a furat astazi o poza.
Daca as fi fost in locul primarului din Ciugud, l-as fi dat in judecata pe care care l-a creat.
Asa e eu doar intrebam! Poate voi stiti mai bine altfel nu intrebam
Pai e bine sa ai informatii ca sa nu pari de pe alta planeta
xpotx întreabă: