| Giulia97Anna a întrebat:

Ofer urgent funda! Acum aprox. o luna nu puteam sa mai intru de pe laptop pe Facebook si sa vad videoclipuri pe Youtube.Si momentan i-am schimbat Windows-ul de 3 saptamani.Si dupa o saptamana nu-mi mai mergea iar facebook-ul.Ieri nu-mi mai mergea Youtube si acum imi merge Facebook.Jur ca imi vine sa-l dau de toti peretii! Nu mi-a facut niciodata asa! Ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Descarcă Iobit uninstaller și dezintaleaza browserul, după aceea reinstalează-l la loc.
DEscarcă și MalwareBytes și instaleaza și fă un scan.

3 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Eu zic să îți reinstalezi browserul pe caer te loghezi pe facebook și intri pe youtube.
Apoi descarcă MalwareBytes fă un full scan și asigurăte că ai și antivirus instalat în PC.
Depinde ce eroare îți dă etc.
Nu înțeleg ce spui nu mai merge youtube? Nu poți să redai un video dar poți să intri pe site?
Dacă e așa, atunci dezinstalează flash player și reinstalează-l.

| Giulia97Anna explică (pentru Anonimuserr):

Da,exact! Pot sa intru pe youtube si sa caut ce videoclip doresc dar cand dau clic pe el imi spune ca a aparut o eroare.

| Anonimuserr a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Până la urmă ai reușit cum ți-am zis? Vreau să mă asigur daca am putut să=ți fiu de folos.

| Anonimuserr a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Descarcă Iobit uninstaller și dezintaleaza browserul, după aceea reinstalează-l la loc.
DEscarcă și MalwareBytes și instaleaza și fă un scan.