| Fcsb_Popica_1997 a întrebat:

OK Baieti, am si eu o problema, la hard, sau soft, sau nu stiu, nici eu nu situ ce sa cred, ok, fiti atenti:"Deci, am un hard Seagate Barracuda 160gb, NOU, am facut proba de doua ori cu chkdsk /p si nu a gasit vreo problema, ultima oara, a zis ca are una sau mai multe probleme, ok, chkdsk /r m-a ajutat, bun, dupa exact 3 restarturi a aparut problema :Windows could not start because c:\windows\system32\config\system si missing or corupt" Fain, recovery console, pac-pac, overwrite system, all, bun, a doua oara, a 3-a oara, a 4-a oara si tot asa, ideea e ca este stresant si ca sterge driverele, stiu, stiu, format si reinstall windows, e nou hardul si nu vreau sa incep cu formatare si reformatare, deci daca unul din voi, stie DE CE DRACU ARE PROBLEMA ASTA, PLZ HELP ME! (plus, daca puteti, cum se repara rolling on the floor)
MS In avans

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Si ma rog de ce razi? ce e asa amuzant sa stiu si eu? in primul rand daca vezi des ca biosul nu gaseste windowsul hardul e pe moarte, verificarea cu acel soft pe care eu nu il cunosc decat altul mai profesional care costa cat tot pc taul ala are o marja de eroare de 30% asl tau nu stiu de cat, adv e ca hardul oboseste s trebuie schimbat nu e nimic amuzxant in asta

0 răspunsuri: