| SxD a întrebat:

Ok so am un telefon Nokia 5310 Xpressmusic. Pana acum nu am avut nici o problema ( suna de parca il am de cativa ani buni, ma rog), dar acum cateva zile a inceput sa comenteze. Initial nu ma lasa sa pun piese pe card decat intr'un anumit folder, imi dadea eroare. Acum, insa, imi zice ca (,) "Cartela de memorie utilizata de alta aplicatie. Asteptati." si practic nu e nimic deschis. Am asteptat - nimic. Am inchis telefonul si apoi l'am redeschis - nimic. Ceva propuneri sau idei in legatura cu ce problema ar putea sa aiba? :-s ( nu are virusi, l'am scanat)

1 răspuns:
| Alion a răspuns:

Problema este cu cardul de memorie, nu cu telefonul. exista o singura solutie : sa-l formatezi cat mai repede, pentru a nu se beli de tot, dar asta are ca si consecinta pierderea tuturor datelor de pe card. daca poti conecta telefonul la pc, iti va afisa in computerul meu 2 removable disk-uri (unul e telefonul, celalalt e cardul ) ai grija sa nu dai format la telefon... dai dupa ce esti absolut sigur ca ai selectat cardul dai click dreapta si proprietati si acolo iti va afisa memorie folosita, pe cea libera, etc. undeva pe la mijlocul paginii este un buton "format" il folosesti si sa speram ca ai reparat cardul. ai grija sa nu dai formatare rapida pentru ca aia nu face decat sa iti stearga datele, si nu este garantat ca ti se rezolva si problema. eventual inainte de a-l formata copiaza-ti pozele, muzica, etc. pe calc. dupa formatare o trimiti inapoi. bafta!