| blondutza94 a întrebat:

Olla TPUbig grin...am o mare problemastraight face

fostul meu prieten mi-a blokat id de mess...adica cand vreau sa intru pe el imi zice ca ii blokatstraight facestraight facestraight face

eu vreau sa imi recuperez id-ul si nu stiu cumcrying. lui sa ii zic sa mi-l deblokeze ii zic degeaba ca tot asa il lasa.care va pricepetzi in chestii din astea? cum sa fac? plsss help me.ca am nevoie urgent de id alasad

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Se deblocheaza singur in maxim 12 ore! Dupa deblocare schimbati numele si parola. Deschizi Yahoo Messenger -> Messenger -> My Account Info -> Logare -> Sign-in and security -> Change your password ...si tot aici schimbi si numele!
Cat timp este blocat nu ai ce face decat sa astepti. Prietenul tau poate bloca un ID de mess de maxim 2 ori de pe acelasi IP. Mai mult nu merge!

2 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

Iti amintesti raspunsurile la intrebarile de siguranta clic pe forgot your password, daca nu, astepti intre 1-3 zile.Nu prietenul tau l-a blocat, a ajutat la asta, in caz ca la id introduci de 3 ori parola gresit acesta se blocheaza din motive de securitate happywinking

| Blackflake a răspuns:

Are dreptate Ayan.Se blocheaza daca introduci parola gresit de mai multe ori.Dar poti astepta si yl deblochezi. Daca vrei sa nu ti-l mai blocheze poti sa iti faci altul de care sa nu mai afle, astfel nu o sa mai poata sa incerce sa se logheze cu o parola gresita. Sper ca iti sunt de ajutor.