Sunt bune amandoua, dar chrome-ul se blocheaza si da eroare[in timp, la inceput e ok]
Daca te uiti pe statisticile de aici
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
vei vedea ca Opera este deja depasita si nu mai face fata si nu a reusit niciodata sa atraga. In prezent deja este un produs depasit iar majoritatea celor ce dezvolta site uri deja nu mai ofera suport pentru acest browser.
Deci foloseste chorme sau firefox cu incredere, sunt produsele cele mai utilizate si carora li se acorda cea mai mare atentie. La urma urmei testeaza si tu sa vezi cu care te impaci mai bine.
Chrome categoric..am avut opera si face figuri nu merge bine nu-ti gaseste toate rezultatele cautarii... e naspa..asta e argumentu' meu
In mod sigur. Google Chrome
Este mai rapid, prinde cel mai bine wireless si este cel mai nou aparut! Funda?
Asta e epica... ce treaba are browser ul cu wireless ul?
Opera.chorme merge bine la inceput dupa se blocheaza, nu-s singurul care a patit.
Deci pentru MissDyDee. Motorul de cautare gaseste rezultatele nu browserul.
Si pentru BCoMichael nu browserul se conecteaza la internet.
Nu stiu ce sa zic...Am avut si chrome si opera.Am auzit ca opera este cel mai bun browser si chiar mi-a placut cum se misca.Cred ca as alege opera.
Nu se compara, cele mai bune sunt Firefox si Chrome, din moment ce Firefox nu face parte din ecuatie, fara discutie Chrome. Rapid, tehnologie noua, si stabila daca nu uiti sa golesti browsing cache si history din cand in cand (cum multi uita)
Eu am chrome. Opera are varul meu. Daca ar fi sa fac comparatie, chrome e mai bun deoarece cauta mai repede si da toate rezultatele, in timp ce opera da rezultate care nu au nici o treaba cu ce cauti tu. Funda?