| mads a întrebat:

Orange sau cosmote?laughing de ce?
(fara vodafonebig grin)

14 răspunsuri:
| bogdan3vl a răspuns:

Eu zic ca sa ti le iei pe amandoua daca sti ca vorbesti mult la telefon.eu am Orange si sunt multumit de el si imi ajung si minutele am si vreo 40 nationale eu am mai putin pe cosmote decat pe Orange acum depinde si pe ce sunt prietenii tai sau fam sau colegi etc. oferte convenabile au amandoua retelele poti alege ce vrei tu
funda pls nu uita dai acum sa nu uitibig grin

| EllyFMS a răspuns:

Cosmote - la cartela are muult mai multe extraoptiuni si oferte fata de Orangehappy

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Cosmote pentru ca este mult mai convenabil si sunt si mai multe oferte.
PaPa pup

| Reek54 a răspuns:

Orange, ai semnal peste tot.

| ღAnonimღ a răspuns:

Cosmote. Daca iti faci abonament e mai avantajos, mai ieftin, etc. mama a avut Orange si credeti-ma, chiar nu mai are nevoie. Ea nu vb absolut deloc! Doar o sunau pe ea pacientii (e stomatolog) si vb. atat. si platea in plus. Oamnei nesimititi. acum toata familia e pe cosmote.

| ღAnonimღ a răspuns:

Pe cosmote ai semnal peste tot. Pe Orange greu se gaseste/... COSMOTEeeeeeeeeee! funditabig grin?

| biuuu a răspuns:

Da cum zic colegi...cosmote e ft bun
si eu tot pe cosmote sunt

| cristinna23 a răspuns:

Cosmote, multe optiuni de abonamente sunt foarte abonamente si facturile sunt foarte mici (ale mele sunt asa ) si nu cer mult pe apeluri.

| AnneMarri a răspuns:

Orange pentru ca-mi place culoarea, lol straight face

| Alexinho94 a răspuns:

Cosmote. Are multe beneficii la abonamente cu net etc. Eu la ei sunt si sunt foarte multumit!
Funda

| anutza97 a răspuns:

Cosmote e mult mai convenabil... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711

| Lovely_6403 a răspuns:

Orange. Eu pe el sunt si te asigur ca e mult mai tare si are siwinking

| Flaviuka a răspuns:

ORange pentru ca majoritatea au Orangetongue Si pun pariu ca cei mai multi prieteni de`ai tai au cartela pe Orange big grin

| Camelia_9492 a răspuns:

Zapp.