E foarte ok. Pentru 35 ron in plus as merge pe niste rami cu frecventa mai ridicata, o sa te ajute la ceva fps-uri
ADATA XPG Gammix D10 Black 8GB DDR4 3000MHz CL16
https://bit.ly/2RdTrcI
Daca ai probleme, idei, pareri, lasa-mi mesaj si te ajut!
Https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3568684/
e mai bine? oricum pentru primavara il pregatesc, poate mai scad preturile la placa video sau poate ma mai razgandesc
La primul, cand dai comanda, sa intrebi de versiunea de BIOS, unele placi de baza mai vechi nu suporta, chiar daca arata. Le trebuie un update de bios. in rest totul ok. E ok si asta, vad ca doar carcasa si hdd-ul le-ai schimbat, eu oricum as merge pe WD dar ar fi bun si asta. Si carcasele suporta ATX. Doar ca, sa te gandeti, fiind format ATX ocupa mult spatiu; daca vrei si wire management super bun, si multe altele, incearca sa tragi spre ceva mATX la placa de baza si o sursa modulara. Maxim ca sa te ajute si pe tine si pe mine utilizeaza codul VCUHU9KS pentru 1% reducere, eu primesc 2% voucher. Daca ai un buget anume, da-mi in mesaj ce si cum, daca doresti sa faca ceva anume; dar daca ai configuratia asta, si ai deja bugetul, eu zic sa dai comanda; la primavara poate gasesti unele preturi mai mici, dar nu iti garanteaza nimeni ca o sa mai fie pe stoc componentele respective, maxim sa gasesti ceva similar.
RăzvanSTO întreabă:
Laurentiu_Irimia_2002 întreabă:
c0pil1n întreabă: