Intel celeron + gt 730 :)) cea mai proasta alegere. Ai mai luat si un bat de 2gb ram. Nici macar windows pe x64 nu-i poti instala. E varza configuratia. Sa nu mai spun ca la acelasi pret puteai cumpara un hdd de 2x mai bun si mai incapator decat acela http://www.emag.ro/......E8G7KBBBM/
O sa iti mearga BF 3 pe ultra pe dracu .
am vazut pe youtube ca in 1080p abia iti merge pe medium. Poti lasa rezolutia pe 1024x1024 si poate poate poti baga detaliile pe high, poate.
Prin putin gaming ma refeream la jocuri care merg perfect pe placile video on-board, oricum tinand cont ca nu ma joc eu jocuri de felul meu ma gandesc ca nu are rost sa-mi cumpar calculator, atat timp cat am laptop ce merge, greut dar merge. Mai mult tin laptopul pentru programare si nu cred ca ar fi o diferenta dintre un sistem performant si unul slab, cel putin asa ma gandesc.
Deci pisele is bunicele dar ia-ti macar 4gb ram ca vei regretac ca ti-ai luat doar 2 in rest placa destul de buna ca sa iti mearga battlefield 3 la ultra si procesoru ii bunicel iti va merge bine dar bagati 4 gb ram sper ca ti-am fost de folos.