Sal`tare!
Pai, ia note bune la scoala, bate-le apropouri, strange si tu o parte din bani...
Pai, calitatea e foarte buna, eu l`am spart in 2 colturi, dar merge ca nou. Este vina mea ca l`am trantit de la 5 metri, de 4 ori!
Touchul este foarte bun, il am de 1 an telefonul si merge ca uns!
Camera e super, si nu uita: calitatea nu se masoara in megapixeli!
Ce sa mai zic, cu meniul e un pic mai greu in primele zile, dupa aia te obisnuiesti
Are 5 tipuri de vibratii, melodii cool incorporate(ca ton de apel) dar nu are jocuri
Cam atat.
Spar sa ti-l iei!
Zi-mi si mie culoarea dupa, ca eu am roz
Si eu am Samsung corby roz imi place la nebunie Touch-ul este super bun, eu l.am trantit de multe ori pe jos insa merge super bine.Eu ti. l recomand.Ca design e misto pentru o fata.Insa e un dezavantaj:mie mi. a cazut bateria in canalizare si peste tot unde am fost mi.au zis ca nu au baterie pentru acest telefon, asta e. Sper sa iti cumperi:*
Pai ar fi bine sa iei note bune la scoala, ca parintii sa vada ca inveti si chiar ti-l doresti...Eu il am de 3 saptamana. si IL IUBESC! Adica nu am mai vazut un telefon cu niste tonuri de apel asa tari! Imaginile sa vad super bine.Eu il am pe portocaliu.
Daca vrei un telefon touch dar nu vrei ceve extraordinar e bun asta, daca vrei ceva extravagant un galaxy s.
anonim_4396 întreabă: