Intuitiv și aerisit. Mă enervează în schimb duzina de bloatware pe care unele sunt imposibil de înlăturat, precum Kindle
E bunicel asa, are o interfata mai fresh care unora nu prea le place pentru ca nu e minimalista precum la 10, ca la Mac, o securitate putin mai "decenta" cu ghilimele de rigoare dar pentru gaming, tot 10-le ramane puterea.
Nu am obsevat vreo diferenta majora intre 11 si 10 insa arata mai dragut. Problema e ca trebuie un system mai nou ca sa fie compatibil cu procesorul. exista variante de ocolire dar nu stiu daca sunt o idee buna.
Windows 7 ramane in continuare cel mai misto pentru mine. Desigur ca asta nu inseamna ca il mai folosesc. Am Windows 10 pe desktopul pe care il folosesc zilnic, si Windows 11 pe un mini PC care e la fiica-mea in camera. Toate bune si frumoase, mai putin interfata. E o copie jegoasa de macOS, dar nu e ca si cum Microsoft ar fi facut prea multe lucruri originale...
Folosesc Linux iar Win XP si Win7 pentru unele programe specifice lor. Imi satisfac toate nevoile personale si profesionale.
De mult n-am simtit nevoia sa trec pe variante mai noi de Windows, fiindca inseamna cheltuieli aruncate degeaba.
Il am in masina virtuala si pe un miniPC pe care il folosesc pe post de HTPC, insa pe sistemul principal, Windows 10 e sfant deocamdata.
Am o imprimanta care nu se impaca prea bine cu 11.
Sa nu mai spun ca la frate-meu in PUBG nu e cale sa te joci cu W11, in timp ce 10 merge perfect (si sistemul indeplineste cerintele pentru 11, doar e calculator de gaming).
Pe mine ma innebuneste mesajul de actualizare la w11. Vreau sa raman tot la w10.
Era deja preinstalat la laptop, de cand l-am cumparat.