Mid-range-urile Xiaomi au potențial de flagship killere, vezi Poco F5 și F5 Pro. Mid-range-urile de la Samsung sunt pur și simplu ceva ce nu trebuie, mai ales seria A. Motorola sunt destul de ok, însă software-ul nu este optimizat pe cât s-ar aștepta cineva care cumpără un astfel de telefon, iar Huawei are telefoane mid-range chiar bune, însă prețurile unora bat spre culmile flagship-urilor, cea mai înțeleaptă cale în această situație fiind să-ți cumperi unul.
Mulțumesc mult!
Ma gândeam sa iau un xiaomi din seria redmi și voiam sa știu dacă sunt ok asa ca m-am decis (încă ma gândesc intre note 11s, 12 simplu și note 12s care știu ca e 90% același lucru cu 11s. La seria A îți dau dreptate ca sunt puțin cam scumpe pentru ce oferă mai ales a14, m-as fi așteptat să fie la preț asemănător cu redmi note 12 sau cum a fost a20e-ul meu 700 de lei. La Motorola sincer nu știu ce sa zic ca nu am avut ocazia sa încerc vreunul dar pot spune au evoluat mult de când i-a cumpărat Lenovo iar despre Huawei sincer sunt ok dar păcat cu scandalul dintre ei și google/parlamentul din U.S. însă exista și Honor care au fost salvați când s-au separat. Noroc ca se pot emula aplicațiile, la Huawei ma gândeam la nova y90. La poco m-as încadra la m5s.