| onedirectioninfection a întrebat:

Parintii ma pun sa aleg intre: LG 7300, Samsung c3300 champ, Samsung 55230star, LG kp500, LG ku990i...pe care sa-l aleg si dc, ce are mai special si ce neplaceri are telefonul pe care mi-l recomanda-ti Funda maaare

9 răspunsuri:
| Upz0r3 a răspuns:

Samsung 55230star asta e cel mai bun...insa chiar daca nu o sa-l alegi pe asta sa nu alegi Samsung c3300 champ.l-am avut de curand e foarte slab ca performante foarte foarte slab :D. Star are un prieten si e bun. poti citi caracteristicile telefoanelor pe google. Astea sunt la star: http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-samsung-s5230_star-2427

| onedirectioninfection explică (pentru Upz0r3):

Da si o prietena are pe alb.e frumos, are niste jocuri faine, camera buna...da e cam obisnuit mai stiu inca 4 persoane care au....si mersi nu am sa aleg Samsung c3300 champ

| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Depnde si de tine eu am avunt acum 1-2ani in LG kp500 se merita e ok LG kp500

| onedirectioninfection explică (pentru OmulCareStieCeFace):

Eu sincer ma atrage LG ku990i ..are creion, la spate zici ca-i aparat, am vazut un filmulet despre el.da tentant ar fi si LG kp500

| OmulCareStieCeFace a răspuns (pentru onedirectioninfection):

Si LG kp500 are creion incorporat acu depinde si de tine ce-ti place succes oricum

| QuickWitted98 a răspuns:

Orice in afara de astea sunt praf toate.E un sfat prietenesc, crede-ma ca stiu ce vorbesc.bafta

| onedirectioninfection explică (pentru QuickWitted98):

Pai atunci, da-mi o parere de un telefon..car eti se pare ok

| QuickWitted98 a răspuns (pentru onedirectioninfection):

Cati bani ai ca sa stiu ce sa iti recomand?

| BoNNe a răspuns:

Samsung Galaxy s1, s2, s3 sau Iphone