| cenusel a întrebat:

Parintii mei vor sa imi cumpere un telefon nou si au zis ca sa nu depaseasca 6 milioane. Ce telefon imi recomandati, mai fainut? dau funda garantat!

Răspuns Câştigător
| wimpyannya a răspuns:

Pai... poti lua Nokia C5, e 9 miloane dar la prekungirea abonamentului, si cateva puncte, ajunge la 6

8 răspunsuri:
| ionutzuck a răspuns:

Http://www.emag.ro/......ey--p28932 este cel mai bun in banii astea.

| Dash a răspuns:

Nokia 5800 Express Music!

| DSGline a răspuns:

Pai eu am un Samsung innov 8 si un Nokia n96 aman doua trec de 6 dar aman doua sunt bune in cazul tau iti recomand Nokia x2
Sony Ericsson ELM
Nokia 5310 XP
Sony ericsson spiro
sau ceva mai scump Sony Ericsson AINO

| Lipsa47 a răspuns:

Samsung corby

| cenusel explică:

Imi plac telefoanele fashon, m-am gandit sa imi iau un Nokia x3-02 Touch and Type. Ce ziceti?

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Eu am Samsung star si sunt multumita de el.

| bloodgirl a răspuns:

Depinde de preferintele tale. Eu ti-as recomanda un LG sau Samsung. Gasesti foarte ieftin pe www.okazii.ro/ dar ai grija ce alegi. Acum depinde ce ai dori. De exemplu poti sa-ti iei cu clapita, sau Slide... ori touchscreen. Placerea ta e cea mai importanta. Sau poti sa-ti iei un Samsung mini galaxy. Touch. este super :x. Eu am si imi place mult dar depinde de tine.

| ale2o1o54 a răspuns:

Depinde de preferinte ce firma de telefone ii plac. Sonnyericson, Nokia, LG sau daca vrea cu touchscreen.Dar eu ti-as recomanda.un Nokia happy (Nokia 6303 (pf femei) ) si Nokia 6300 (pentru barbati) big grin