DA FOARTE BUNA daca vrei jocuri iti dau eu cateva foarte fain care s-ar potrivi cu pc tau max payne 3, call of duty 4 modern warfare gta 4 fifa 2013, battlefield 3, nfs the run cam atat stiu jocuri din 2012 succes is toate faine si ai pc bun funda?
Daca vei juca san andreas pe ala la detalii maxime u stau in cap sa mai zic de altele mai noi. pentru jocuri e la pamant.
Placa video e dezastru, nu conteaza aia 2GB. Eu am o placa de 512MB din 2009 care sterge pe jos cu asta, cu tot cu cei 2GB ai ei.
De ce nu i3 ivy? e cu 10-15% mai rece si performant la acelasi pret
Placa video este foarte slaba, iti recomand de la 6670/gt440 in sus pentru jocuri ATENTIE! sa fie cu DDR5, sunt mai rapide
Daca il vrei pentru gaming nu este Ok deoarece are o placa video foarte slaba care nu este destinata gaming-ului.
La fel poti merge pe un i3 Ivy.
Man dar dc nu e buna ptr.gaming.ca am omis ca e dedicată placa sau trebuie sa aibă cv in plus?
Si ce daca este dedicata deoarece acel Hd 5450 este la nivelul unui GPU integrat intr-un CPU din seria Gxxx de la Intel. Este si mai slab decat GPU-ul integrat in i3 2120.
Uite aici cum se descurca in jocuri: http://www.techspot.com/review/244-ati-radeon-hd-5450/page4.html