Daca zici ca ai eroare asta de cand l-ai luat si de atunci ai schimbat sistemul de opereare de cateva ori inseamna ca eroarea ta se trage de la hardware ci nu software. Daca ar fi fost de la drivre ti-ar fi dat eroarea cand te-ai fi jucat.Probabil la tine problema e(in principal)sursa de alimentare, sau poate memoria ram.De praf nu prea cred ca e vorba deoarece zici ca eroarea iti apare inca de cand ai achizitionat pc-ul(doar nu iti dadeau aia pc deja prafuit)
Nu ai reusit sa gasesti pe google eroarea? Posteaza o poza aici cu BSOD-ul si poate reusim sa gasim care e treaba!
Scaneaza cu antivirusul ca sunt virusi, daca tot continua reinstaleaza windowsul.
Mi-a aparut si mie de cateva ori, insa am dat restart si dupa totul a mers bine.Reinstaleaza windows-ul, poate va merge mai bine dupa.
Cand iti apare copiaza mesajul ala din a 3-a linie, in cazul imaginii care mi'ai aratat'o este "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL"
Il copiezi si apoi il pui pe google, o sa gasesti exact unde este problema Daca nu gasesti intrebi aici dar cu mesajul corect.
Asa mi s-a facut si mie ieri la calculator in timp ce vorbeam cu fratele meu...In mod normal mi se intampla odata la 4 luni. Eu am dat restart la calculator si si-a revenit.si va mai dura pana va face asa pentru ca mai apar erori la windows sau la Driver si din cauza asta face asa. DRIVER_IQL sau cam asa.
Este de la praf, daca coolerul are mult praf pe el, nu mai poate raci procesorul cum trebuie cand se incalzeste se restarteaza. Trebuie curatat cu atentie de praf (cu o pensula sau poti seta si aspiratorul pe functia de suflare).
Bafta!
Cristi poate ca ai intrat pe acel site (se poate intampla si din greseala sa intri)... si ai primit virusi... stiu poate crezi ca eu vb prosti ca ai antivir da nu mai poti sa ai incredere nici in antivirus du-te la cineva care se pricepe la calculatoare si reinstaleazati windosu. sper ca ti-am fost de ajutor! MULTA BAFTAAA!
Adelutza am reinstalat windows de N ori tot la fel imi face mersi oricum :*
Incetati cu prosti de windows sau mai stiu eu ce, ma pricep si cu cat de cat dar aici e ceva mai complicat doar cine stie sa ras