| Dragos05 a întrebat:

PC sau laptop pentru jocuri? Suma 15-20 mil.

Răspuns Câştigător
| servicelaptopuristorepc a răspuns:

Eu zic pc din simplu motiv ca un laptop nu va juunge la performantele unui pc, componentele sunt facute sa consume cat mai putin ca sa se incalzeasca cat mai putin, pe cand la desktop nu ai problema asta si cu 20 milioane faci un pc de zboara si iti iei amenda ca la prins radarul, daca vrei intra pe storepc.ro si te ajuta baieti sa faci o configuratie super.

9 răspunsuri:
| spy2o a răspuns:

Subscriu si sutongueC.Niciodata laptop-ul nu va ajunge la performantele unui pc(e util daca mai mult calatoresti...e portabil). Pentru jocuri e mult mai bun un pc, dar ti-as recomanda sa il faci din bucati(nu cumperi din magazine unul "gata facut" ci iti iei tu unul cu piesele care le doresti), pentru ca asa nu iei unu cu procesor bun/placa video praf s.a.m.d. In felul acesta alegi tu piesele si poti atinge perfomante maxime...pentru 15-20 mil! P.S.:Ia cu tine pe cineva care chiar se pricepe! Succes

suntserios
| suntserios a răspuns:

In niciun caz laptop la 20 mil.

| Niiiicu a răspuns:

Pc categoricwinking

| Me2 a răspuns:

Laptoooop,da am glumit :))
Normal ca pc, ai mai multa performanta in aceeasi bani
Pc pentru gaming, arata cam asa
i3 cu HT, foarte bun atat in office cat si in gaming, mai tine vreo 2 ani acest procesor
placa de baza dotata
8 gb ram (un singur baton, pentru a nu ocupa toate sloturiile)
hdd 500gb
placa video destul de buna, te poti juca si pe full hd
sursa de calitate
carcasa incapatoare, neagra, foarte ok
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/626154/

| tr3ig a răspuns:

Pc la suma asta pentru jocuri. acum depinde de jocuri. adica daca il vrei chiar pentru gaming te ajunge undeva la 30 de mil

| iubescbulldogii a răspuns:

Salut. Pentru jocuri este mult mai bine un pc. In niciun caz laptop.

| Lavinia4you a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa alegi un pc dar daca doresti laptop pentru portabilitate iti recomand sa citesti aceste recomandari, sigur te vor ajuta http://www.cumpar.net/gaming/laptop-gaming/

| cipri3 a răspuns:

PC pentru jocuri preferabil cu windows xp pentru ca consuma putin, cauta pe emag.ro sau pe cel.ro am vazut unu la 12mil care avea 3, 0ghz dual, 4gb ram hard 500gb placa video nu stiu decat.Gasesti tu, mult noroc! FUNDA?

| Iohan3 a răspuns:

Clar PC