Daca iti permiti sa investesti in jocuri mergi pe PS4, grafica este destul de buna, exista multe exclusivitati si online-ul este gratuit. Un alt avantaj este ca nu mai trebuie sa investesti in hardware multi ani.
Daca vrei doar gaming, PS4 e solutia ideala, in schimb cu un pc mai poti face si altceva decat gaming. Aveam aceeasi dilema in vara, dar am ales un PC, acum ramane la aprecierea ta
Eu îți recomand un ps4 deoarece apar jocurile înainte de calculator și pe ele au o grafica mult mai buna. Poti intra în pe liber de pe el și sa te joci cu alți oameni sau sa îi vezi+ca din doua luni de alocație Îți poți cumpăra un joc. Poți lua jocuri gratis sau cu bani putini pe PSLIVE. La calculator dacă vrei unul super mega ultra modern Îți trebuie cam 2000 sau 2500.Trebuie sa mai și aștept pana se lansează unele jocuri cam 2-4 luni cumva a fost Gta 5 un joc care ți recomand cât pe PS4 CÂT și pe pe dacă îți iei sau 2 -3 saptamani. Sper ca ți am fost de ajutor
Mai bine Pc este mai bun pentru gameing, mai ieftin si cu 2000 ron poti sa-ti faci un caluculator excelent, PS4 este bun dar jocurile sunt scumpe si nu are foarte multe jocuri exlusive