Nu iti merge linkul. Ce placa video ai si de unde ai descarcat driverul placii? Ce windows ai?
2047MB NVIDIA GeForce GTX 1050 (ASUStek Computer Inc)
descarcat cu Driver Booster 9, apoi update cu GeForce Experience
Windows 10
Dezinstaleaza driverul video din control panel...da-i sa se stearga cu totul si instaleaza-l pe asta de aici: https://uk.download.nvidia.com/......h-whql.exe
L-am scos cu Display Driver Uninstaller si am instalat cu ce mi-ai dat tu. Parca se inchide un pic mai repede, dat tot sta un pic
Nu stie ca dupa un link nu se pune nici un semn de punctuatie. Se bate o pauza si apoi scrii altceva. Uite link-ul bun: https://ibb.co/GM4SSzB
Cred ca a instalat Windowsul virusat!
Ia incearca sa dezinstalezi GeForce Experience si verifica apoi
1) dezinstaleaza driverul din Control Panel sau Device Manager.
2) curata registrii cu CCleaner cum ti-am mai spus.
Apoi restart PC.
3) instaleaza driverul dat de colegul, folosind optiunea Perform a Clean Installation
4) dintre modulele de instalat
alege doar driverul si PhysX,
fara GeForce Xperience, fara 3D Vision...
5) daca procesorul e mai slab, nu mai instala toate tampeniile de programe, Driver Booster. si celelalte, nu contin ultimele versiuni de pe pagina producatorului, plus ca pot contine virusi.
Driverul se ia de pe pagina oficiala a producatorului. In cazul de fata - nVidia.
6) Daca ai Windows 10, intra in Settings la Privacy si pune totul pe OFF.
7) Opreste Telemetria si Cortana, din GPedit.msc (daca ai Windows 10 Pro, altfel din Registry Editor).
tastezi in caseta de cautare, si deschizi programul ce apare:
gpedit.msc
Computer Configuration >> Administrative Templates >> Windows Components >> Data collection and Preview Builds >>
in dreapta o sa gasesti Allow Telemetry.
Dublu click pe el, si setezi Disabled in stanga, apoi OK.
Computer Configuration >> Administrative Templates >> Windows Components >> Search >>
in dreapta o sa vezi Allow Cortana
Dublu click pe el, si setezi Disabled in stanga, apoi OK.
Multumesc. Am reinstalat Windows si am instalat de pe CD driverele, n-am mai folosit Driver Booster 9. Acuma se inchide calumea.