| AlexAndreiD a întrebat:

PC-ul meu se blocheaza cand am mai multe taskuri deschise si imi apare mesajul:

The instruction at 0x0000000007770F583 referenced memory at 0x00000000000000014. The memory could not be written. Click on OK to termnate the program.

Ce poate fi?

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Salut este de la zice google >> While it usually shows up when your device is running low on memory resources, it can also occur due to outdated graphics drivers, corrupted system files, a temporary memory glitch, corrupted files, improperly configured graphics software, interference from third-party services, or technical issues with your hardware

prima data verifica daca nu cumva ai prea putina memorie RAM!
apoi ce mai zice mai sus!
Daca ai prea putini RAM deschizand multe taskuri, este ceva normal sa se blocheze PC-ul!

| AlexAndreiD explică (pentru Simpatic):

Salut, Am 32 GB de RAM. Dacă reinstalez Windows posibil să scapi de această eroare? Mă gândesc să nu fi instalat ceva aiurea în ultimii trei ani și de acolo să fie problema. Ultima dată a fost instalat Windows ul în 2020.

| Simpatic a răspuns (pentru AlexAndreiD):

Salut,daca de 3 ani nu ai mai reinstalat windowsul, da este foarte indicat sa o faci si cu siguranta problema poate sa fie asa cum scrie si pe net de natura software!
Daca re-instalezi windows "clean" (copie fresh care sterge toate celelalte setari si varianta "veche" de windows) nu uita daca ai anumite fisiere importante sau softuri sa faci backup, care fisiere? cele din partitia unde este instalat sistemul de operare, de obicei ea este default > C:
Eu sterg absolut toate programele si totul din partitia C: cand reinstalez windowsul, fisierele importante le tin pe partitie diferita pe care nu am sistemul de operare, iar fisierele mari le tin backup pe un HDD extern!