Treaba asta e ceva gen "Mi-a murit cainele dar inca il pastrez" adica scoate suportul de la windows 7 dar utilizatorii inca il mai pot utiliza cum s-a intamplat si cu Windows XP. Oricum in momentul de fata Windows 7 domina toate sistemele de operare este cel mai popular si mai utilizat windows din intreaga lume... daca nu ma insel windows xp inca mai este "popular" si utilizat in continuare de un nr mare de utilizatori.
Pai o sa putem utiliza win 7 in continuare da?
Da
Win xp il putem utiliza?
Da se mai poate utiliza dar trebuie sa-ti iei toate update-urile la el pe care le gasesti pe internet, acum daca au scos suportul de la el devine foarte vulnerabil, update-urile nu le mai faci din widows etc.
Scuze dar update asta cum?
Http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=19364
Sa fii convins ca si in 2020 vor fi o gramada care inca vor folosi XP. Nu toata lumea are bani sa faca upgrade la componente, cum deasemeni, nu toata lumea foloseste programe ultra, super complexe care necesita ale variante de Windows. Sperietoarea asta cu updat-uri este de la faptul ca sunt multi(din pacate) care nu stiu sa caute si sa descarce driverele necesare pentru Windows.Si altele....Asa ca, poti instala orice Windows oricand.
Eu folosesc windows 8.1 si nu am nici o problema. in ciuda tuturor criticilor este un upgrade mult peste asteptarile mele. iar chestia cu interfata Modern UI... nu trebuie sa va sperie... in primul rand. nu am avut tangenta cu aceasta interfata aproape de loc de la instalre..acest lucru inseamna peste 5 luni de utulizare... si in plus exista programe de genul StartIsBack+ care aduce meniul de start inapoi