De acord cu @Robyboss62. Colega mea care foloseste Norton, m-a virusat printr-un mail.
Dara ce antivirus sa-mi pun?
Dar nu cred ca e atit de important pentru ca am Malwarebytes si fac scanare odata in saptamana
Aici, depinde pe ce siteuri intra fiecare. Incearca pe rind Avira, Avast, sau altul si vezi de care esti mai multumit.
Malwarebytes antimalware este foarte bun.
Am incercat Avast si impotriva virusilor era bun dar nu-mi placea ca nu scana stickurile la intrare, imi aparea mesaj de licenta piratata etc. Avira nu prea stiu daca e bun dar cred ca voi alege AVG nu prea imi place interfata grafica dar dintre toate el mi-a detectat cei mai multi virusi ce parere ai de AVG?
Sau parca Avira e bunisor ce parere ai de Avira?
Am incercat cindva AVG dar mi se parea ca minca multe resurse desi era bun. E drept, aveam putina memorie. Acum, cine mi-a instalat... mi-a pus Avira. Inca nu am simtit nimic, nu stiu ce sa spun. Probabil e bun daca inca nu m-am virusat. Dar, am si Malwarebytes complet (cu licenta).
Este pe locul 3, dar dupa parerea mea nu este prea bun.Mai bine folosesti nod, karsperky sau panda.http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
anonim_4396 întreabă: