| SingleForOne a întrebat:

Pe Facebook, dacă schimb data de naștere cu o altă zi, este îndeajuns încât să nu apară notificari la toată lumea că este ziua mea?

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Daca iti schimbi data de nastere, va aparea alta data aniversara. Dar daca vrei sa nu apara data sau ziua nasterii, mergi pe profilul tau, dai la About (Despre) mergi la informatii generale si de contact iar acolo in dreptul fiecarei informatii, zi, luna, an etc, vezi ca este un creion, dai click pe el si vezi optiunile : Public, prieteni, doar eu si personalizat...Selectezi : Doar eu, si de acum incolo numai tu iti vei putea vedea informatiile. Asa poti face si la localitate, tara, poze s-a.m.d

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Poti sa setezi ca data de nastere sa nu fie vizibila pentru ceilalti. Atunci nu se vor trimite nici notificari despre ziua ta.
https://www.businessinsider.com/how-to-hide-birthday-on-facebook

| Werrich a răspuns:

Daca iti schimbi data nasterii cu alta zi si Facebook iti cere dovezi cu data nasterii nu o sa ai cum sa dovedesti ca esti tu si iti va suspenda contul. Poti schimba data nasterii o singura data.

| Sophieka a răspuns:

Ai gasit?

| SingleForOne explică (pentru Sophieka):

Da, dar nu pot schimba data, în sine. Fie o singură dată, ceea ce deja am făcut, fie trebuie să astept o perioadă, după cum scrie la "întrebări frecvente".

| Sophieka a răspuns (pentru SingleForOne):

Atunci selecteaza : Doar eu, si nu iti mai vede nimeni data nasterii.

| 727 a răspuns:

Raspuns scurt- Da