Sugerez sa pui si virgula intre cuvinte, pentru ca nu se intelege. Ai zis "da si atunci pe mobil" ce... inseamna asta?
Oricum, revenind. Intra la setari> Postari publice> si mai jos in noua lista aparuta ar trebui sa vezi "Evaluarea comentariilor". Vezi sa fie pe "dezactivat".
Nu am inteles. Cauti optiunea de "toate comantariile" cum ar fi si cea cu "cele mai relevante" si nu o gasesti?
Da pe mobil, exista? sau cum fac sa am; cred ca nu se poate face pe Facebook lite
Pai nu mi-ai raspuns. Tu optiunea aia o cauti? Si pentru a evita orice alta intrebare dupa (ca vad ca nu se prinde :/ ), ar trebui sa ai acolo sub locul unde pui tu un comentariu sau chiar deasupra lor "cele mai relevante" sa poti accesa acea parte si sa setezi tu pe "Toate"
Am raspuns ca aia caut "da si atunci pe mobil " da nu exista doar la PC, macar eu n-am vazut optiunea
Mersi cred ca o mers
Ma bucur.
Seara faina sa ai!
Sugerez sa pui si virgula intre cuvinte, pentru ca nu se intelege. Ai zis "da si atunci pe mobil" ce... inseamna asta?
Oricum, revenind. Intra la setari> Postari publice> si mai jos in noua lista aparuta ar trebui sa vezi "Evaluarea comentariilor". Vezi sa fie pe "dezactivat".
anonim_4396 întreabă:
Andraaaaaaaa656 întreabă: