| terminator_7004 a întrebat:

Pe mine bateria ma tine cam o zi, doua, dar daca ma joc se duce repede. Asa se intampla la iPhone 4 sau are telefonul meu vreo problema?

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cam asa se intampla! :.
iphone e un telefon care consuma multe resurse!
http://thenextweb.com/......-38-hours/

| jabiilord a răspuns:

Nu e normal cand il soliciti sa consume mai mult. Tu daca alegi mult nu ti se face foame mai repede decat normal?

| Sperman a răspuns:

Daaa, din pacate bateria de la Iphone nu tine prea mult. Dar nu e nimic il bagi in fiecare seara la descarcat si e ca nou.

| Bibutzu a răspuns:

Buna!

Incarcarea aceea ( prima) dupa ce ii termini baterie trebuie tinuta 24 de ore afara intrerupere si a doua incarcare macar 12 ore fara intrerupere.tu ai facut asa? este foarte important acest lucru.eu am un Samsung 800 si l-am incarcat ca la carte si ma tine bateria si o saptamana fara sa umblu pe el ( eu asc foarte multa muzicaa la el si vb cu pr la tel. plus poze si altele.si mi se descarca in maxim 3 zile) ...cred ca telefonul tau are vreo problema...big grin

| Alexa_3837 a răspuns:

Eu stiu ca ar trebui sa tina mai mult, cred ca are telefonul o problema, sau inchide toate aplicatile dupa ce nu le mai folosesti, asta face ca telefonul sa piarda bateria repede, iti spun pentru ca am un Samsung galaxy s, si exista o aplicatie de unde inchizi toate aplicatile deschise

| numaifilme a răspuns:

Nu prea ente normal, iti recomand sa mergi la magazinul de unde l-ai luat si sa intrebi, pe mine ma tine 4 zile, daca vorbesc sau ma joc mult ma tine 2-3 zile.