Cam asa se intampla! :.
iphone e un telefon care consuma multe resurse!
http://thenextweb.com/......-38-hours/
Nu e normal cand il soliciti sa consume mai mult. Tu daca alegi mult nu ti se face foame mai repede decat normal?
Daaa, din pacate bateria de la Iphone nu tine prea mult. Dar nu e nimic il bagi in fiecare seara la descarcat si e ca nou.
Buna!
Incarcarea aceea ( prima) dupa ce ii termini baterie trebuie tinuta 24 de ore afara intrerupere si a doua incarcare macar 12 ore fara intrerupere.tu ai facut asa? este foarte important acest lucru.eu am un Samsung 800 si l-am incarcat ca la carte si ma tine bateria si o saptamana fara sa umblu pe el ( eu asc foarte multa muzicaa la el si vb cu pr la tel. plus poze si altele.si mi se descarca in maxim 3 zile) ...cred ca telefonul tau are vreo problema...
Eu stiu ca ar trebui sa tina mai mult, cred ca are telefonul o problema, sau inchide toate aplicatile dupa ce nu le mai folosesti, asta face ca telefonul sa piarda bateria repede, iti spun pentru ca am un Samsung galaxy s, si exista o aplicatie de unde inchizi toate aplicatile deschise
Nu prea ente normal, iti recomand sa mergi la magazinul de unde l-ai luat si sa intrebi, pe mine ma tine 4 zile, daca vorbesc sau ma joc mult ma tine 2-3 zile.